Header Minnehof

FAQ

1. Reizen met openbaar vervoer

Er is een uitstekende treinverbinding naar Brugge. Het Begijnhof bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het station Brugge.

Ook kun je met de bus goedkoop naar het station van Brugge reizen. Eurolines rijdt bijvoorbeeld vanaf Amsterdam, via Utrecht en Brussel naar Brugge. Of de Flixbus, die vanaf meerdere steden in Nederland naar Brugge rijdt.

2. Reizen met de auto
Brugge is uitstekend bereikbaar via de E40 en de E34. In het Begijnhof kun je je bagage uitladen. Je mag er niet parkeren. Voor het rijden naar het Begijnhof tik je in je gps de naam prof. dr. J.J. Sebrechtstraat in. Niet Begijnhof intikken,dan leidt de gps je naar de verkeerde kant van de stad.
In de Sebrechtsstraat aangekomen rijdt u helemaal door tot aan het water, sla linksaf en weer links de poort van het Begijnhof in. Sla dan rechtsaf en direct linksaf en u staat voor het Minnehof.

3. Parkeren aan het station
De auto moet u parkeren in de parking gelegen naast de voorkant van het station, aan het Buiten Begijnenvest. Kosten 3,50 euro per dag.

4. Wandelroute naar Minnehof vanaf station Brugge
Vanuit het station of uitgang van de parking steek je ringweg over. Je ziet een brasserie voor je. Je gaat voor de brasserie naar links en wandelt naast de ringweg tot je bij de borden 'huisartsenwachtpost' en 'site oude st Jan' komt. Daar sla je rechtsaf en direct weer rechts de laan met bomen in (Buitenbegijnenvest). Je houdt het water aan je rechterhand. Voor de brug ga je naar links. Je wandelt voorbij de asfaltweg (aan je linkerhand) en dan zie je links een grote poort. Dit is de ingang van het Begijnhof. Je gaat de poort binnen, slaat direct rechtsaf en dan direct links. Het tweede huis is het Minnehof.

5. Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Bij annulering tot en met 30 dagen voor aanvang van de activiteit ontvangt u de deelnameprijs retour, verminderd met 25 euro administratiekosten.
Bij annulering tussen 29 en 15 dagen voor aanvang ontvangt u 50% van de deelnameprijs retour.
Bij annulering vanaf 14 dagen voor aanvang is het gehele bedrag verschuldigd.

Heb je andere vragen? Mail ons gerust.

Print pagina
Mail pagina